Nina Løseth

Havnet rett utenfor pallen

Nina Løseth ledet verdenscupslalåmen i Semmering da tre løpere sto igjen, men måtte nøye seg med 4.-plass. Fenomenet Mikaela Shiffrin vant igjen.

Nesten pallen Nina Løseth ble nummer fire i dagens slalåm 

Alpint

21-årige Shiffrin tok sin tredje seier på like mange dager i Semmering, der det var storslalåm tirsdag og onsdag. Amerikaneren har nå vunnet de 12 siste verdenscupslalåmrennene hun har deltatt i.

Lå på sjette


Tre jenter får sin verdenscupdebut i alpint

Norge stiller tre verdenscupdebutanter i alpint romjula. Kristine Gjelsten Haugen, Kristina Riis-Johannessen og Kristin Lysdahl har alle imponert i europacupen.

Med startnummer én kjørte Løseth i mål til en tid som ga henne sjetteplass i første omgang. I finaleomgangen presterte hun en tid som sto mot de to første utfordrerne, men ikke de tre siste.

Shiffrin ledet etter første omgang, men tapte hele forspranget og tre tideler til med en dårlig start i finaleomgangen. Mot slutten kjørte hun som vanlig uimotståelig og seiret 0,64 sekund foran Veronika Velez-Zuzulová.

45 hundredeler skilte


Idrettsgallaen 2017:

Han kan bli «Årets navn»

Flere idrettsutøvere fra Nordvestlandet nominert til prisutdeling.

Slovaken tok 2.-plassen nesten sekundet foran sveitsiske Wendy Holdener, mens Løseth var slått av vinneren med 1,99 sekund. Hun var 45 hundredeler fra pallplass.

Maren Skjøld fulgte godt an og sørget med sin 10.-plass for to norske i topp ti.

Kristine Gjelsten Haugen kjørte ut i første omgang.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Alpint