Leserinnelgg om turisme:

«Skammelig for turister»

Meninger

Hellesyltfossen er et svært populært fotomotiv for turister på Hellesylt, men det som møter dem på den mest populære utsiktsplassen er skammelig: Lite estetisk uteområde mellom kafeen og brua. Over brua passerer biler, busser og lastebiler folk med noen cm klaring. Farlig er det også for eldre fra omsorgsboligen som vil over brua.

Her finn du alt meiningsstoffet på smp.no!

Hva med en gangbru i fortsettelsen av fortauet? Oppmerking av en smal vei til garasjen bak kafeen? Hellelegging og blomster mellom kafé og brua? Oppmerking av skråparkering for biler? Flere politikere i kommunen er fra Hellesylt. Kanskje de skulle jobbe for mer midler til Hellesylt? Har ikke Geiranger og Stranda blitt prioritert vel mye?

Sigmund Ringdal
Hellesylt

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Meninger