Ytring

Hvorfor ta jøden?

Jeg leste på miff.no at det skal arrangeres et møte i Fagerliaulaen lørdag 4. november. Jeg håper at det er en misforståelse at Ålesund kommune skal sponse møtet med kr 10.000,-.

En israelsk bosetter fotografert foran bosetningen Maale Adumim, fra E1-området i den østlige utkanten av Jerusalem.  

Meninger

Møtet ser ut til å skulle gi svært ensidig informasjon (desinformasjon?) siden det er arrangert av bare de som vil boikotte verdens eneste jødiske stat. Israel er snart det eneste sted i verden jøder kan være noenlunde trygge.

Boikott er jo ikke norsk politikk!

Dessuten er det veldig rart å i tilfelle boikotte det landet som gir oss flest (i alle fall per innbygger) teknologiske og medisinske nyvinninger, og det landet araberne synes det er best å bo i.


«Ville du likt at din ordfører ga støtte til et slikt arrangement?»

Ordføreren har bevilget 10.000 kroner til Palestina-konferansen i Ålesund lørdag. Det liker vara-ordføreren dårlig.

 

Jeg hørte i 2013 om en som hadde vært i de palestinske områdene. Han hadde spurt en mann om det virkelig var så galt med jødene som han hadde hørt.

- Nei, det er ikke noe galt med dem. De bygger fabrikker og gir oss jobber med gode lønninger. Barna våre leker fint sammen og nedi gata her driver jødene en musikkskole der våre og deres barn går sammen. Det er veldig bra!

- Men på TV sies det helt andre ting?

- Ja, journalister ja, de leter alltid opp vold og bråk, eller liknende.

 - Men vil du si det du nå sier til media?

- Er du gal? Da ligger jeg død på dørstokken i morgen tidlig!


Elizabeth Hoff til konferanse i Ålesund

Er blant innlederne under «50 års okkupasjon er nok – fritt Palestina!».

 

Det ER synd på palestinerne (palestinaaraberne)! Men det er ikke Israel som har skylden. Det finnes ikke en eneste arabisk leder som ønsker to stater for to folk. (MIFF har etterlyst navn på en i lengre tid uten at noen har kommet fram med noe.)

Både Hamas, Fatah og de andre vil kvitte seg med jødestaten. Og de bruker vold og terror for å ødelegge den. Slike ledere (som heller ikke vil ha demokrati) kan vi jo ikke støtte!

Jeg håper i det lengste at Ålesund kommune ikke vil bevilge penger til et arrangement med en slik agenda som vi ser av annonsen.

Dessuten har arrangørene vært frimodige nok til å bruke Ålesund kommunes logo uten tillatelse.

Jeg håper løftet om støtte blir trukket tilbake.

Vi har mer enn nok å bruke penger på.