For ikke lenge siden fikk jeg inn et innlegg under debatt i Sunnmørsposten, dette har tydelig falt en ved navn Andreas Lied tung for brystet. Han påstår jeg går med bind for øynene.

Det er tydelig at her Lied er komplett indoktrinert, og en troende klimahysteriker. Jeg må egentlig takke deg siden du har gitt meg anledning til å utdype temaet og komme med noen tilleggsopplysninger.

Når det gjelder klimahysteriets far, Maurice Strong, så sørget han for at bare utvalgte fikk være med i hans team. På den tiden var der få som kalte seg klimaforskere, men i løpet av noen få år greide FN å samle flere tusen. Anerkjente forskere med lang erfaring ble holdt utenfor. Eller sagt på en annen måte; de som var enige fikk være med. Slik kan vel disse 97 % dine forklares, og det er vel denne klubben du påstår du tilhører. Strong var en aktiv mann, og han skaffet seg en stadig større formue. Men til slutt gikk han for langt; det ble sagt at han mottok et større beløp i bestikkelser fra utenriksministeren i Irak.

Strong ble satt under etterforskning, og stakk av til en slektning som bodde i Peking. Strong aldri ble anklaget for noe ulovlig, men han ble fratatt mange av sine 53 utmerkelser.

Seriøse forskere har i ettertid gått gjennom «historiske værdata» som IPCC har benyttet seg av, og har avdekket en uhyggelig mengde med juks. Det er vanskelig å kalle denne 97 % klubben for annet enn en gjeng med sjarlataner.

Når det kommer til CO2, så er det en tung gass, det er derfor den kan brukes til brannslukking, og om ikke så var tilfelle så hadde plantene hatt et stort problem med å få tak i den.

Det faktum at det i jordas ungdom var 80 % CO2 i atmosfæren, uten at det medførte at jorda ble som Venus er et ugjendrivelig faktum. Dernest disse is-boringene som er gjort på Grønland, ble det plutselig nokså stille om, da man ble klar over at isen var blitt til i 3000 m høyde og må sammenlignes med CO2 i 3000 m høyde. Dernest så bygger resultatene fra disse prøvene på en hypotese, ikke på beviser.

Så kommer jeg til det mer alvorlige fakta; hvem betaler/ sponser dette klimahysteriet.

Jeg har vært inne på det faktum at nesten ingen bryr seg om de enorme mengder med gift som slippes ut i havet og naturen. Der er plantevernmidler, insektmidler, rensemidler, medikamenter og prosessvann fra industrien og mye mer.

For å lage et kretskort går der ca. 1 kubikkmeter med syre i havet. Havet er stort vil du si, men forurensningene blir brakt ut i havet med elvene og følger havstrømmene i de øvre vannlag. På denne måten får de en mye større innvirkning på miljøet i havet en hva vi har vert villige til å innse.

Er det disse forurenserne som holder liv i CO2 hysteriet, for å slippe unna oppmerksomhet mot sin egen virksomhet?

Folk som bor langs kysten burde vært mer opptatt av dette problemet, for vi har mye av våre inntekter fra havet. Og skulle det en dag vise seg at det kommer anbefalinger om ikke å spise sjømat, så kan det føre til en ikke ubetydelig økonomisk nedtur.