Leserinnlegg

«Sjikane og hets er aldri greit»

Meninger

Svar til Kjell Tandberg, «Byer og uløselige trafikkproblemer» tirsdag 2.juli 2019.

Du skriver om bompengemotstand og uløselige trafikkproblemer, og om frustrasjon og om utløp for denne. I form av sjikane og hets, og at dette bør en som lokalpolitiker finne seg i, det er helt naturlig.

Sjikane og hets er aldri greit! Det er mange måter å ytre seg på, og det gjøres over hele landet. Leserinnlegg, aksjonering, oppretting av nye politiske parti, demonstrering. Det må kunne gå an og føre en anstendig tone uansett problematikk. Å hetse og sjikanere fører til at lokaldemokratiet svekkes, at folk ikke tør å si høyt hva de mener. At det blir vanskelig å få folk til å stille opp som lokalpolitikere.

Når du skriver slik du gjør er du med på å normalisere atferd som vi prøver å lære barna våre ikke er greit.

Håper du ser problemet