Alle gode ting er 12 i Frp

Med det trettende kan det skje

12 ganger siden 2013 har en eller flere stortingsrepresentanter i Frp vært ute med krav om at partiet må ut av regjeringen. Med det trettende kan det skje.

Siv Jensen og Frp med møte på Stortinget om de skal være en del av regjeringen etter at en IS-kvinne og hennes datter har blitt hentet hjem fra Syria.   Foto: FOTO: FREDRIK SOLSTAD, VG

Meninger

Dårlige valgresultat, innvandrings- og asylpolitikk og bompenger er saker som har utløst krav om at Frp må forlate regjeringen. Dagsavisen har laget en oversikt og et google søk viser at representanter som Christian Tybring-Gjedde, Per-Willy Amundsen og Carl I. Hagen er de som har vært raskest på avtrekkeren med krav om at det berømte begeret er fullt. Også tidligere Frp-representant fra Møre og Romsdal, Oskar Grimstad, har vært ute og luftet tanken om en exit fra regjeringen.