Leserinnlegg:

«Kommunale avgifter»

  Foto: Staale Wattø

Meninger

Feil på utsendte regninger til innbyggerne i Ålesund kommune fra Ålesund kommune. Utrolig at slike regninger i det hele tatt blir utsendt uten kontroll. Det er til og med brukt eksterne konsulenter til utregningen. Ingen av de høyt lønna bystyrerepresentantene kunne hverken regne ut dette eller kontrollere tallene. Først da innbyggerne begynte å klage på beløpene reagerte bystyrerepresentantene.

Så får vi beskjed om at det hele blir kreditert. Det skyldes en feil. Det blir så sendt ut nye regninger etter at de har fått regnet beløpene ut på nytt. Da med riktige grunnlag.Dette koster selvsagt penger. Først feilregningene og utsendelsen av disse og krediteringen av feilregningene og så ny utregning og utsendelse av disse.

Dette må også opp i bystyremøte, igjen. Prisen på det hele er det du og jeg som innbyggere i Ålesund kommune som må betale. Slik går det når bukken skal passe havresekken.-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til meninger@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!