Leserinnlegg

«Forargelsens hus nok en gang»

Det er nesten ikke til å tro, men Forargelsens hus på Slinningen står fremdeles og er en fare for omgivelsene, og en forsimpling av et ellers hyggelig boligområde.

  Foto: Staale Wattø

Det er en skam at dette huset står slik i dag.

Kjell Arne Slinning
Meninger

Tross mange forsikringer fra politikere om at noe skal bli gjort med huset har ingen ting skjedd. Det er vel snart på tide at ordføreren som er folkevalgt viser at hun bryr seg om saken, og om folkets trivsel. Det minste en bør kunne forlange av byens øverste ledelse er en orientering om hvorfor denne rønna blir stående slik den nå har stått i mange tiår. Det er vel ikke for mye forlangt om ordføreren gir en forklaring i mediene (avisen) om situasjonen, eller i et brev. Det har vært taust lenge nok nå.


Kalles «Forargelsens hus» på folkemunne

Advarer om at skifer faller fra taket

En nabo på Slinningen i Ålesund ber Fylkesmannen i Møre og Romsdal om hjelp.


Det er blitt sagt fra politikere at det arbeides med en ekspropriasjon, og det skulle vel ikke være umulig å få til det i en sak som denne, der vi har forstått at de fleste pålegg er blitt neglisjert og at huset slik det står også er et klart brudd på naboloven.

Det er vel ingen tvil om at huset står til nedfalls, er farlig for barn og andre, forurenser og skjemmer et ellers hyggelig område å bo i.Det undrer oss at ingen ting blir gjort, og at det er taust om saken. Maken til trenering og evneløshet skal en lete lenge etter.

Det er en skam at dette huset står slik i dag. Panelet faller av og vinduer og dører er gjenspikret med plater. Utrivelig og skjemmende.

Vi vil ikke ha det slik lenger. Tiltroen til kommunen svekkes av flere grunner. For oss er dette det mest nærliggende og viktigste å få ordnet med omgående.

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til meninger@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Meninger