Det er nå 23 år siden jeg gikk ut av politikken, og jeg mener jeg i denne tiden ha klart å holde mine egne meninger for meg selv.

Men nå dukker det opp saker i media som gjør at jeg ikke klarer å holde still lenger. Byens ordfører foreslår at kommunen skal bevilge inntil kr. 500.000,- som støtte til en protestgruppe for å dekke utgifter til advokat bistand.

Jeg er for retten til å demonstrere men vil verne om demokratiet. Jeg stiller meg derfor bak beslutninger som er gjort på demokratisk vis. Ordføreren kommer med dette forslaget samtidig som hun går inn for å legge ned omsorgsplasser og et svekket helsetilbud til innbyggerne.

Partiveteranen Jon Aasen velger helt å se bort fra Innstillingen fra Ålesund Arbeiderparti, hvor Siv Ulla er satt på første plass i lokallagets forslag til nominasjonskomiteen i Arbeiderpartiet.

Dette forslaget er resultatet av en demokratisk behandling. Siv er gitt denne plassen fordi lokalpartiet mener hun er den beste til å representere partiets program. At Jon Aasen er av en annen oppfatning har han full anledning til å gi uttrykk for i sitt eget lokalparti, men han bør holde seg for god til å blande seg inn i behandlingen i Ålesund Arbeiderparti, spesielt når dette kommer etter at Ålesund Arbeiderparti har sendt sitt forslag til nominasjonskomiteen.

Siv har fått tillit til å være leder i lokalpartiet på grunn av sine kvaliteter. Det er de samme kvalitetene som gjør henne skikket til å representere Arbeiderpartiet på stortinget.

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til meninger@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!