Leserinnlegg:

«Løgnene mot Trump brenner ut»

En løgn blir ikke sannhet om den gjentas ofte. Noe som må gjentas ofte for å folk til å tro på det er som regel løgn og kalles propaganda.

President: Donald Trump.   Foto: Julio Cortez/AP/NTB

Meninger

Mainstream media i Norge i dag driver propaganda mot presidenten i USA.

Missilene som har blitt fyrt av de siste årene for å ta ned Trump viser seg å kun inneholde løskrutt.

Den største «rødfisen» (militær sjargong for løsammunisjon) i så måte var bløffen om at Putin fikset seieren for Trump ved siste valg.

Den saken ble lagt endelig død 6. oktober, da notatet som viste Hillary Clintons innblanding i dette ble offentliggjort. Grav selv i saken på nettet og tro ikke at faktisk.no kommer med dementier om det NRK, TV 2, Aftenposten og VG har produsert om Russland-innblandingen de siste 3–4 år. (Men legg merke til at det ikke vil komme et eneste oppslag mer om dette).


Mer enn 70 millioner har forhåndsstemt i USA-valget

En drøy uke før presidentvalget i USA, er det levert inn halvparten så mange stemmer som ble registrert i forrige valg totalt. 71 millioner har forhåndsstemt.


Det kan ta litt tid å grave fram sannheten, siden Google fra mai i år fikset på algoritmene sine for søk. (Om du f.eks. skriver søkeordet «Joe Biden» i Google, kommer de Biden-«vennlige» mediene nå systematisk øverst på listen.) Tips til søkeord: Brennan note, Hillary, Obama Ratcliffe.

Hva skrev så de store norske mediene om morgenen den 7. oktober? Ingen ting om dette, men VG hadde 12 saker mot Trump: «Notorisk løgner», «Fjerner munnbindet», «Folk bør være redde», «Han vil ikke framstå som svak og syk»…..osv. (VG 7. okt. kl. 06:50; Nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken). Aftenposten hadde seks saker mot Trump (Nyhetsredaktør; Tone Tveøy Strøm-Gundersen); NRK hadde 4 saker, alle om Covid19 (Forsideredaktør Monica Aaserud).


Studie: Europa ville valgt Biden – unntatt Polen, som ville gått for Trump

Dersom det var Europa som skulle velge ny president i USA, ville Joe Biden vunnet klart, viser en ny studie . Bare i Polen er Donald Trump mer populær.


En annen «rødfis» mot Trump var Ukraina-saken, og da den heller ikke fungerte kom den neste; at Trump har feilet totalt i håndteringen av covid-19.

For å fylle på med krutt har Demokratene nektet å godkjenne Trumps krisepakke for å hjelpe folk i nød. Bedre å la folk lide enn å hjelpe Trump i kampen mot covid-19.

Denne saken er nå så råtten at Pelosi, (leder for Demokratene i senatet) får kjørt seg i media, til og med i CNN. Andre som ser nytten av covid-19 er Jane Fonda som sa: «And I just think that Covid is God´s Gift to the Left.» (sitat sjekket av Snopes.com)

Rett før valget begynner sannheten, om Joe Biden og hans sønn Hunter å sive ut, tross stor motstand i mainstream media. Gå på nettet og les selv siden også norske medier er helt tause, om e-postene på Hunter Bidens laptop (som var levert inn til reparasjon og aldri ble hentet) og emailarkivet fra forretningskompanjongen til Hunter, Bevan Cooney, som sitter fengslet.

At Hunter og Joe Biden er korrupte er helt åpenbart. Dersom Trump hadde hatt Facbook, Twitter, Google og de store mediene på sin side, hadde løpet vært kjørt for Joe Biden på noen få dager, for dette er ikke løskrutt.


Melania Trump til angrep på Biden og Demokratene

USAs førstedame kastet seg tirsdag inn i valgkampen med det første arrangementet på egen hånd. Melania Trump langet ut mot Joe Biden, Demokratene og mediene.


Når valget i USA er over og støvskyene etter bråket om valgresultatet begynner å legge seg, (takket være at det er ni dommere i høyesterett), vil de norske mediene fortsette å servere sin mat (drøvtygging av New York Times og Washington Post) til de som fortsatt er lesere. Men «menigheten» de forkynner for blir stadig mindre, for mediene har mistet absolutt all troverdighet i sin dekning av politikken i USA.

Fokus blir vel norsk politikk og stortingsvalget neste år, og apropos valget; stem på partier som tør å snakke sant både om Trump (også hans ufordragelige sider) og om karbonfangst! Og er det noen med stemmerett i USA som leser dette (jeg møtte en her om dagen), stem på Trump.

-------------------------------------------

Har du noko på hjartet? Send eit innlegg til meninger@smp.no.

Her finn du alt meiningsstoffet på smp.no!