Høyre skyter desperat i blinde - mens Ap kjemper for mer til skole og eldre

Høyre sliter på målingene. Så sterk er desperasjonen at det nå går til frontalangrep på Arbeiderpartiet fordi det finnes mangler i kommunene. Det er nesten komisk å se på.
Meninger

Alle kommuner i Møre og Romsdal ønsker å gjøre skolene og eldreomsorgen bedre. Men da må man få mer penger fra staten.

Nå har Høyre og Frp styrt landet vårt i åtte lange år. Hvert eneste år har Høyre og Frp stemt imot Arbeiderpartiets forslag om å bevilge mer penger til kommunene, når budsjettet har blitt behandlet i Stortinget.

Dette er penger som burde gått til gode skoler og trygg eldreomsorg i kommunene, heller enn til høyresidens skattegaver til de aller rikeste.

Spesielt usympatisk blir det når høyremannen angriper Åse Kristin Ask Bakke, Aps andrekandidat, fordi hun som sunnmøring kjemper for mer penger til kommunene og en lovendring som gir ansatte som ønsker det rett til heltidsstilling.


Ålesund på 6. plass over kommunene med flest deltidsansatte

I Fagforbundets deltidsrapport for 2021, er Ålesund blant de kommunene med flest ufrivillig deltidsansatte. Høyre reagerer på at Ap vil legge ansvaret over på regjeringen.


Åse Kristin er sykepleier, jobber i eldreomsorgen i Ålesund. Hun kjenner utfordringene i omsorgen på kroppen hver eneste dag. Hun jobber sammen med sine kolleger i omsorgen hardt for å skape livskvalitet for eldre som trenger hjelp. Hun holder hendene til eldre som trenger mer omsorg.

Flere hender i omsorgen, og mer stabilitet i pleiepersonalet - dette kjemper Åse Kristin for hver eneste dag. Og hun fortjener bedre enn slike angrep fra et parti som i åtte år har stemt imot Aps forslag om flere statlige penger til kommunene. Høyre skyter desperat i blinde - mens Ap kjemper for mer til skole og eldre. Jeg oppfordrer alle til å stemme på Åse Kristin og Arbeiderpartiet. Det er en stemme til flere statlige penger til gode skoler og trygg eldreomsorg i kommunene.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Meninger