Dette er Siv Jensens plan for Frp

Skal være klare for regjeringsmakt etter 2021

Frp skal i opposisjon på Stortinget opptre slik at de skal være klare til å igjen regjere sammen med Høyre og KrF etter valget i 2021. For å lykkes med det skal Siv Jensen ta to nye år som leder. Opposisjonstilværelsen skal brukes til å fjerne seirene Venstre får i regjering.

Frp skal i opposisjon på Stortinget opptre slik at de skal være klare til igjen regjere sammen med Høyre og KrF etter valget i 2021. Det er Siv Jensens plan. Her sammen med Sylvi Listhaug, Terje Søviknes og parlamentarisk leder Hans Andreas Limi.   Foto: Fredrik Varfjell

Analyse

Det er slik Sunnmørsposten forstår det Frps plan for de neste årene. De i partiet som håper at en nå vil se et Frp i fri utfoldelse som i glansdagene til Carl I. Hagen, vil bli skuffet. Partiet vil tydelig markere sine standpunkter, men de vil ikke kjøre på med løfter som i praksis er umulig å gjennomføre i regjering, og de vil ikke brenne bruene over til et framtidig borgerlig samarbeid med Høyre og KrF.