Legger fram revidert budsjett i dag

Sola skinner på Erna og Siv

Veksten i norske økonomi er større en forventet. Arbeidsledigheten lavere enn beregnet og oljeprisen høgere en hva ekspertene la til grunn da årets budsjettet ble vedtatt før jul.

BUDSJETT: Veksten i norsk økonomi er større en forventet, arbeidsledigheten lavere enn beregnet og oljeprisen høgere enn hva ekspertene la til grunn da årets budsjett ble vedtatt før jul. Dette er gladmeldingen fra finansminister Siv Jensen og statsminister Erna Solberg når regjeringen tirsdag legger fram revidert budsjett. 

Bakgrunn

Det er tallene Siv Jensen tirsdag formiddag legger fram i revidert nasjonalbudsjett. Legg så til at renten vil holde seg lav i mange år til, og en relativt svak krone gir drahjelp til eksportindustrien, så kan Jensen vise fram en nesten skyfri økonomisk himmel.