KOMMENTAR:

«Den vanskelige jakten på det store vi»

Det handler om oss og dem. Og om et arrangement som kom litt skeivt ut i den vanskelige jakten på det store vi.

Samarbeid Disse stilte opp som representanter for arrangørene da Sunnmørsposten først omtalte planene om å arrangere festivalkonferansen «The North West». Fra venstre Knut Strømsheim som skal skaffe sponsormidler, Ronny Stokke og Mette Kamilla Skjong fra Momentium, kultursjef Oskar Skulstad, ordfører i Ålesund, Eva Vinje Aurdal, prosjektleder for Region Ålesund, Anne Mette Liavaag og Giske-ordfører Harry Valderhaug. 

Kommentar

Region Ålesund, med Ålesund kommune som motor, har satt i gang et regionutviklingsprosjekt. Ei nyvinning ifølge arrangørene. Keiserens nye klær, mener kritikerne. Nyheten om festivalkonferansen «The North West» satte fyr på kulturdebatten i Ålesund. Sjelden har frontene mellom kulturlivets oss og dem kommet tydeligere fram.