Når Erna ommøblerer regjeringen

Klart for flytting av Sylvi?

Blir Sylvi Listhaug flytta bort fra jobben som innvandrings- og integreringsminister for å skape husfred med KrF og Venstre. Flere peker på muligheten.

Regjering Etter at valget er vunnet er det høyst sannsynlig at statsminister Erna Solberg gjør endringer i regjeringen. Det kan blant annet få konsekvenser for Sylvi Listhaug (Frp), her på Vigra på veg hjem til Oslo, tirsdag ettermiddag. Foto: Nils Harald Ånstad 

Kommentar

Kampen om velgerne er vunnet, nå gjenstår det å inngå fredsavtaler med KrF og Venstre. En flytting av Sylvi Listhaug vekk fra jobben som innvandringsminister kan bli Erna Solbergs håndslag til de to partiene. Det vil skape et ramaskrik blant Listhaugs tilhengere, men den prisen tror vi Erna Solberg er villig til å betale for å sikre regjeringen levelige forhold på Stortinget.