Livet med koronaen

Vi har lært oss hva Teams, R-tallet og kjedsomhet er

Den kontinentale uvanen med klemming som nordmenn har lagt seg til er fortsatt forbudt for alle andre enn profesjonelle fotballspillere. Om en måned er vi tilbake i den nye normalen for hvordan liv skal leves.

Dette bildet har vi vent oss til. Statsminister Erna Solberg (H) og helseminister Bent Høie (H) orienterer om nye tiltak for å bekjempe koronaviruset. Helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg er også til stede. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix  Foto: Lise Åserud

Kommentar

Torsdag 12. mars stengte Erna oss ned og låste oss inne. Torsdag 7. mai fortalte hun oss hvordan vi kan komme ut og gradvis starte å leve våre nye liv. I mellomtiden har vi lært oss hva Teams, R-tallet og kjedsomhet er for noe.