Leiar 3. august:

«Lang veg frå botnen til overflata»

Illustrasjonsfoto: Marit Hommedal / NTB SCANPIX 

Leder

Mange meiner no at vi har nådd botnen etter oljesmellen i norsk økonomi. Arbeidsløysetala syner ei viss utflating, og sjølv om det framleis er snakk om alvorlege tal i fylke som har eit sterkt oljeavhengig næringsliv, ser det lysare ut.

Bakgrunn: Fleire utan arbeid på Nordvestlandet

Enno er det likevel for tidleg å avblåse krisealarmen. Det er skilnad på å ha nådd botnen og det å ha nådd overflata att. Vi må framleis vente økonomisk turbulens, og vi må føre ein økonomisk politikk som tar sikte på å dempe denne.

Her finner du flere av Sunnmørspostens ledere!

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Leder