Leiar 5. august:

«Kva skal skje med Fjord1?»

Nederlag for Sp sitt hardkøyr

Fjord1-ferja Norangsfjord. Bildet er tatt frå Magerholm.  Foto: Bernt Sortland

Leder

Det er liten tvil om at fylkesordførar Jenny Følling (Sp) i Sogn og Fjordane og dei konsulentane ho har rådført seg med, har litt størst nederlag i kampen om Fjord1-aksjane. No er det status quo, men fylkeskommunen bør framleis selje aksjane sine.

Minoritetseigar Per Sævik lanserer tanken om børsnotering, og det er kanskje meir fornuftig enn å jakte på ein ny fleirtalseigar. I det minste vil børsnotering legge mest vekt på kommersiell drift og fjerne bukken frå havresekken.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Leder