Leiar 18. august:

«Imponerande debut i OL»

Karsten Warholm kom til semifinale på 400 meter hekk i OL.  Foto: NTB SCANPIX

Leder

Karsten Warholms strålande OL debut har gjort Dimna idrettslag til eit kjent namn langt utanfor landets grenser. Warholm imponerte med norsk rekord i første runde i Rio søndag, men mangla 17 hundredelar på å ta seg vidare til finalen natt til onsdag.


 

At det ikkje vart finaleplass legg ingen dempar på den smittande idrettsgleda som pregar både han og idrettsmiljøet han kjem frå. Det er all grunn til å gratulere både Warholm og alle i Dimna IL med resultatet.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Leder