Leiar 16. september:

«EU inne i ei eksistensiell krise»

Leiar i EU-kommisjonen Jean-Claude Juncker.  Foto: NTB scanpix

Leder

Leiaren i EU-kommisjonen, Jean-Claude Juncker meiner EU er inne i ei eksistensiell krise, ikkje minst utløyst av at Storbritannia vil ut av unionen. Dei sørlege landa vil i ei anna retning enn dei austeuropeiske, og dei nordlege landa prøver å halde unionen saman.

Her finn du alt meiningsstoffet på smp.no!

Juncker varsla strammare overnasjonal styring. Det kan han berre gløyme. Tvert om kan det bli mindre styring frå Brussel, men ei avklaring vil neppe kome før etter riksdagsvalet i Tyskland neste haust.

Her finn du fleire av Sunnmørspostens leiarar!

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Leder