Leder 28. september:

«Trump er ikke nede for telling»

Donald Trump ble under TV-debatten mot Hillary Clinton anklaget for å ha kalt en tidligere Miss Universe for tjukk. I et intervju dagen etter kommer den republikanske presidentkandidaten med ny kritikk av den tidligere missedronningen. Foto: Carlos Barria / Reuters / NTB scanpix 

Leder

Ekspertkommentatorene var raskt ute med å utrope Hillary Clinton etter duellen mellom de amerikanske presidentkandidatene natt til tirsdag. Det betyr langt fra at de som frykter Donald Trump som president kan senke skuldrene.


– Clinton kan nå ut til flere usikre velgere

Oslo (NTB): Hillary Clintons innsats i debatten mot Donald Trump kan overbevise flere usikre amerikanske velgere, tror statsviter Vårin Alme.

Trump kan fort komme til å «lure» meningsmålerne ved å lokke til seg nye velgergrupper, slik vi så både i Brexit-avstemningen og parlamentsvalget i Storbritannia. Å spå om valgresultat er ingen eksakt vitenskap når spillet endres.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Leder