Leder 18. oktober:

«Kan ikke fire på sikkerhetskrav i Nordsjøen»

Oljeriggen Statfjord A i Nordsjøen.   Foto: NTB SCANPIX

Leder

To dramatiske hendelser på norske oljeplattformer i løpet av ei helg kan være tilfeldig, men uansett er det så alvorlig at det må granskes. Trangere tider gjør at det kuttes kostnader, men vi kan ikke akseptere at det går ut over sikkerheten.

Norsk petroleumsnæring har hatt et høyt sikkerhetsnivå. Det er nødvendig at dette ikke svekkes når oljeselskapene må spare. Hensynet til liv og helse, og ikke minst miljøet må gå foran hensynet til selskapenes bunnlinje.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Leder