Tilsvar

BikBok svarer Emma (16)

Tilsvar til leserinnlegg om størrelser på klær.

Emma på 16 skrev et leserinnlegg i Sunnmørsposten at Bik Bok har altfor små størrelser på klærne sine.  Foto: Foto fra Bik Bok

Renè Høgsted, Commercial Director i Bik Bok.  Foto: Bik Bok

Ytring

Det går selvfølgelig ikke an å lese Emmas velskrevne innlegg uten å reflektere over temaet generelt og Bik Boks ansvar spesielt. Dette med størrelser er komplekst, av mange grunner. Det betyr at vi jobber med denne utfordringen kontinuerlig. Spesielt jobber vi med å bli mer konsistente, slik at en small i en modell er lik en small i en annen etc.

Men vi jobber også hele tiden med at våre størrelser skal være relevante for vår målgruppe, som er alle jenter i alderen 16-25 år. Derfor tar vi Emmas tilbakemelding på alvor. Vi ønsker at alle skal finne et kult antrekk hos oss, og det tror vi at de fleste kan i dag, men vi vil jobbe videre med å gi et så godt tilbud som mulig til alle som vil handle hos oss.

Renè Høgsted
Commercial Director


Kommentar om kroppspress:

«Jeg satt og gråt inne på prøverommet til BikBok»

Det er jo relativt kleint å havne i den situasjonen at du ler så mye at du begynner å gråte, spesielt på prøverommet til BikBok.