Flere kvinner til politikken

Den siste tiden har det kanskje vært tøft å være kvinne innenfor politikken, men det skal ikke la oss stoppe fra å fremme våre meninger og vise at vi står på vårt

Silje Sjåholm

Vil ha flere kvinner: Silje Sjåholm  Foto: pressefoto

Ytring

Det å være ungdomspolitiker er noe av det mest spennende jeg har fått være med på. For politikk er noe jeg brenner sterkt for. Det å kunne få være med å fremme mine meninger og føle en får bidra til samfunnet gir meg mersmak.

Om det er på lokalt, regionalt eller nasjonalt nivå. En kan si at den siste tiden har det kanskje vært tøft å være kvinne innenfor politikken, men det skal ikke la oss stoppe fra å fremme våre meninger og vise at vi står på vårt. Politikk er en arena for alle som ønsker å bli hørt og få sine stemmer frem i samfunnsdebatten.

Det å kunne være med å fremme sine meninger, kvinner som menn, unge som gamle, har en essensiell del med å være et land med demokrati. Uten at folkets stemmer blir hørt visner demokratiet. Derfor vil jeg oppfordre alle og en hver til å delta, være med og si sin mening.

For uten innspill fra folk så stagnerer politikken og en kommer seg ikke fremover.

Så jeg ønsker å se flere kvinner og menn, gamle og unge, engasjerte personer i samfunnsdebattene.

For er det noe jeg ikke angrer på så er det at jeg engasjerte meg i Fremskrittspartiet, men og i samfunnsdebatten selv om det enkelte ganger blåser hardt i vinden fordi jeg er kvinne.