Leserinnlegg om Møreaksen:

«Dei to aksane»

Romsdalsaksen: Tre km flytebru Hjelvika-Sekken.  Foto: Romsdalsaksen

Leserinnlegg

Eg har følgt med i debatten som har føregått i avisene dei siste dagane om Møreaksen og Romsdalsaksen. Eg er einig med han som skreiv i avisa at han trudde fylkespolitikarane måtte ha sove i timen. I alle fall dei frå Sunnmøre som stemte for Møreaksen, ettersom mange meiner Romsdalsaksen blir fleire milliardar billigare om den blir valt.

Kommentar:

«Erna har snakka. Ferdig snakka!»

Erna Solberg stakk ettertrykkeleg hol i ballongen, men mange ser likevel for seg at den skal sveve.


Eg ser regiondirektør i NHO meiner at dersom Romsdalsaksen blir valt så vil kvar bli tape 17 minutt dersom dei skal til Molde. Men kor mange av trafikantane skal til Molde? Antar mesteparten av bilane skal austover. Om dei taper tid veit eg ikkje om regiondirektøren bryr seg om. Tilhengarane av Romsdalsaksen må berre stå på. Eg trur ikkje siste ord er sagt, håper fornufta sigrar til slutt.

Roger Korsnes
Hareid

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.