Bompengeopprøret har endelig nådd Ålesund. Etter at Fremskrittspartiet har jobbet mot bypakken i årevis er det på tide at folk sier ifra til politikerne i Ålesund at vi ikke vil betale 6 milliard eller mer i usosiale bompenger. Det kan du gjøre i årets kommunevalg.

Bypakken er den sikre død for Ålesund sentrum og resten av handelsstanden. Hvem ønsker vel å holde liv i sentrum dersom man må betale bompenger, rushtidsavgift, parkeringsavgift, for så å finne ut at kommunen skal ta vekk fult av parkeringsplasser, og at du i tillegg ikke får kjøre på den nye veien?

Det er fult mulig å bygge vei uten bompenger. Det har vi sett i prosjektene Røyr-Hellesylt og Riksveg 70. Det blir heller ingen bompenger på E-39 Betna-Stormyra og E-136 i Romsdalen. Likevel så velger Arbeiderpartiet og Høyre i Ålesund å presse gjennom en bypakke som har hindret veiutbygging i Ålesund i årevis.

Fremskrittspartiet har en klar beskjed til Ålesunds innbyggere: Vi er det eneste partiet som går til valg på å begrave bypakken for godt, og sørge for at det ikke blir lokal tilslutning om å teppebombe Ålesund med 13 eller flere bomstasjoner. Den 6. juni fremmer Fremskrittspartiet i Ålesund et forslag i bystyret om å skrote bypakken slik som Drammen, Arendal og nå Klepp også har gjort.

Dersom du ønsker bypakken i Ålesund, sammen med Arbeiderparti-ordfører Aurdal, langt ut av 11. etasje på rådhuset, så har du en oppgave den 9. september. Det er å stemme på Fremskrittspartiet.

Håkon Lykkebø Strand 2.-kandidat – Ålesund Frp

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!