Leserinnlegg:

«Endelig oppgjør»

Oppgjør: Endelig tok Erna Solberg (H) oppgjør med Siv Jensen (Frp) og henns bruk av begrepet «snikislamisering».  Foto: NTB scanpix

Leserinnlegg

Når det gjelder Siv Jensens bruk av ordet «snikislamisering», så tok endelig Erna Solberg offentlig et oppgjør med henne etter at Jensen fortsatt mener at det foregår en «snikislamisering» av det norske samfunn. Dette på bakgrunn av at enkelte muslimer ikke ville håndhilse på kronprins Haakon under et besøk i den terrorutsatte moskeen i Bærum.

Statsministeren om omdiskuterte Frp-utspill: – Det er ikke regjeringens politikk

Statsminister Erna Solberg sier hun ikke kan drive sensur av de andre regjeringspartiene etter at Frp på nytt har skapt storm i innvandringsdebatten.Siv Jensen vil ikke slutte å bruke ord som snikislamisering

Frp-leder Siv Jensen mener alle har et ansvar for å slå ned på muslimhets. Men hun føler ikke selv hun har gått for langt i sin omtale av muslimer.


Det var ikke en dag for tidlig at vår statsminister tok dette oppgjøret med sin nestsjef i regjeringen. Det kan ikke være mye tvil om at Jensen og Frp bevisst, og mot bedre vitende, bruker enhver anledning til å mistenkeliggjøre annerledes troende blant våre minoriteter i vårt samfunn. Dette gjør hun og andre i partiet ganske kalkulert og kynisk, i den tro at hun vil få flere velgere til å stemme Frp.

Nå tror jeg imidlertid at stadig flere velgere, og også vår statsminister, er i ferd med å gjennomskue dette kyniske spillet som Jensen med flere i Frp holder på med. Dette kan vel også være noe av forklaringen på at Frp sliter på meningsmålingene.

Det underlige er imidlertid at Jensen & co. fortsatt er medlemmer av den norske regjering.

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!