En stat i staten

Reklame på Molja: Det tjener ikke Momentium at de gjennom sine – så absolutt gode ideer og stunts får «ja» til alt de ber om, jamfør gullungestempelet. Forfatteren av dette innlegget ber Ålesund kommune, Havnevesenet og alle offentlige etater passe på at de bruker regelverket som utgangspunkt for avgjørelser.   Foto: Nils Harald Ånstad

Leserinnlegg

Takk til Momentium som har satt Ålesund på musikk og festivalkartet.

De har løftet vår region opp og fram på dette feltet. Deres suksess og investorvilje har ikke gjort andre aktører i byen mindre attraktive, utelivet ser ut til å blomstre i byen vår.


Opprørt over reklamen på Molja: – Dette er forsøpling av miljøet

– At noen har funnet det for godt å få fortgang på billettsalget sitt ved bokstavelig å profittere på den vakre og tidløse utsikten fra byen, uten protester fra havnevesenet og kommunen er sterkt opprørende. Dette er forsøpling av miljøet.

Ære være Momentium som tar de muligheter som byr seg, og som ofte får ja fra kommune og andre offentlige etater for markedsføring av sitt konsept. Det som er bekymringsfullt er en forskjellsbehandling fra det offentlige, der den enkelte etat – her representert ved Ole Christian Fiskaa i Ålesundregionens havnevesen muntlig – gir Momentium tillatelse til å bruke Molja som reklameplakat. For en arroganse, for en inkompetanse!

Takhøyde:

Nåde den som kritiserer

Hvis du noensinne vurderer å kritisere noe som har med Momentium å gjøre, vær klar over to ting: 1) Du vil bli latterliggjort. 2) Du vil bli kalt en sur grinebiter.

Det tjener ikke Momentium at de gjennom sine – så absolutt gode ideer og stunts får «ja» til alt de ber om, jamfør gullungestempelet. Pass på Ålesund kommune, Havnevesenet og alle offentlige etater at dere bruker regelverket som utgangspunkt for avgjørelser.

Armstrong om Green Days nye låt: – Som en enhjørning som falt ned fra himmelen

– Jeg visste at jeg ønsket å gjøre noe annerledes, sier Green Day-vokalist Billie Joe Armstrong om hva som er i vente på februaralbumet «Father of All Motherfuckers».

Regelverket og likebehandling skal være plattformen for deres avgjørelse. At Fiskaa kunne kalle stuntet på Molja en liten sak skader så absolutt troverdigheten til det offentlige.

Offentlige aktører skal forholde seg til lovverket, og slike «Solkongeaktige» stunts vil vi ha oss frabedt!


Holder konsert 1. pinsedag neste år:

– Stolte over å få Green Day til Ålesund

Et av verdens aller største band spiller på Color Line Stadion 31. mai 2020, som eneste stoppested i Norge på sin kommende verdensturné Hella Mega Tour.


-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!