Leserinnlegg:

«Et innspill i PCI-debatten fra dine hjerteleger ved sykehusene i Ålesund og Volda»

Hjerteleger: Kardiologene i Ålesund og Volda ønsker en ny utredning for PCI-senter velkommen. Illustrasjonsfoto.   Foto: NTB Scanpix

Leserinnlegg

Den siste tiden har media publisert meningsytringer om både om oss og på vegne av oss. Mye kan vi si oss enige i, og noe har vært unyansert.

Kardiologene i Ålesund og Volda ønsker en ny utredning for PCI-senter velkommen. Det er mange år siden forrige utredning, og det er mange årsaker til å hente saken frem igjen. Vi ønsker alle spekter av PCI-debatten belyst, både fra et faglig og et helseøkonomisk ståsted, for å skape den beste helsetjenesten for våre pasienter i fremtiden. Det er mange år siden forrige gang dette var debattert, og kardiologene vil delta med uttalelser når tiden er inne.

Lesarinnlegg:

«Jo! Vi har nok pasientar for eit PCI-senter!»

Svar til innlegget av Rune Wiseth 15. september 2019.Dette er status for PCI i Ålesund

– Vi har fått i oppdrag å utrede etablering av PCI i Ålesund, men kan ikke si nøyaktig når arbeidet starter.


Samtidig synes vi det er vanskelig å ha media som debattkanal. Våre uttalelser vil være saklige og vil komme i forbindelse med en offisiell utredning i regi av Helse Møre og Romsdal. I mellomtiden ønsker vi å utføre vårt daglige arbeid med fokus på best mulig kvalitet, uavhengig av hvordan helsetilbudet vi forholder oss til er organisert.


Dette leserinnlegget skrives med èn klar melding til leseren:

Vi ønsker at du som nåværende eller fremtidig pasient hos oss, skal føle deg ivaretatt med våre verdier: Trygghet, respekt og kvalitet.

Det vil sannsynligvis ikke komme flere mediauttalelser fra vår side. Vi forholder oss til saklig fagdebatt i et egnet forum. I mellomtiden jobber vi på lag med deg for helsa di.

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!