Lesarinnlegg

«NRK-Møre og Romsdal/ Vigra lokal»

Leserinnlegg

Ka i inste Moljegape dokke helde på med der ute på Vigrinje?? Her stende ej opp og ska kose mej med frokost og Vigra lokal og når ej slær på radjoi so e det so spikarpistoli borti nabotomta he hengt sej opp og dei helde på å kjøve saja!! Skolde tru ej hadde vakna opp på et slikt reiv-party !!!

Ken i yste Breisunde dokke trur høyre på sendinganje dokka om mårgeni?? He dokke fere rondt å dreie øyreproppanje uto øyrinje på skuleonganje å haurt ka dei høyre på?? Nei det he kje dokke gjort, for då haddikkje dokke spelt dinnja piggtrådmusikkji til oss godt voksne so høyre på dokke!! For me e godt voksne, svært godt voksne me so høyre på dokke!!! Dinnja musikkji passa beire for dei so nyst he kvitta sej med bleiemerkja!!

Men ej slær no ikkje ta då for ej må no høyre om det he hendt noke her i fylkje meda ej he vore i draumeland. So kjøme andakta og der kan no vere nokre gode ord å starte daji med. Men dei fekje fullføre Amen før dinnja spikarpistoli he hengt sej opp igjen. No ska ej gi dokke eit aldri so lite tips, heilt gratis! for å auke lydartalet. Veit dokke at Sunnmøre e det område i landet med største tettheita med kor! Ja dokke veit slike flokka med folk so stende i lag og synge fleirstemt! Åja, dokke he haurt om det enj gong i tida ja!? Og alle disse kora med respekt for sej sjøl he spelt inn ei plate med enj elle fleire salma. Dokke he vel ikkje tenkt på at det kanskje kunne passa med ein slik salme etter ei andakt?? Då hadde dokke fått fleire lydara då ,hvis folk visste at det kom lokal salmesong etter andakta!!

Og innjimylljå , ja ofte so kjøme der enj neda oslobygda å seie at «no lyttar du på Nrk Møre og Romsdal med Jannicke Farstad» ! Trur dei me e tongneme!! Me veit no vel ka me høyre på!! Me treng ikkje å bli minte på det heile tida!!!

Her eine daji slo ej over på P1+ når Vigra lokal va slutt og når det bjynde ditta GPP programmet klokka ni. Ka GPP program seie du?? Generellt PissPrat betyr det. Nitimen med andre ord. Der, på P1+, programmet for dei godt voksne heitest det!! prata dei om sex!!! Sex for eldre!!!! Ka innji dinnja vekksprengde Rønneberghaui dei trur om oss. Skal dei lære oss! so va atten år i åttåseksti om sex???? Nei no trur ej dokke he valgt feil målgruppe so det heite so fint . Det me ikkje veit om temaet det ekje verdt å vite!!! Ska ej fortelje dokke!! Ja,ja!! slik går no daganje!! Ha enj fine dag!! Helsing enj so høyre på Vigra lokal kvar enj bidige morgå!!

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.


Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!