Leserinnlegg

«Jeg ønsker meg fakta – ingen spekulasjoner»

Illustrasjon   Foto: Terje Pedersen

Leserinnlegg

Hvis vi vaksinerer en gruppe av svært gammel mennesker, der vi forventer at 100 av dem dør i løpet av de neste 4 uker, og det blir meldt at 23 av dem døde innen 1 uke etter vaksinasjonen. Da får vi ikke nok informasjon.


EU-landene enige om hurtigtester, men kom ikke i mål med vaksinepass

EU-landene ble torsdag enige om gjensidig anerkjennelse av resultatet fra slike hurtigtester. De diskuterte også vaksinepass, men uten å konkludere.


Hvis det døde totalt 23 ut av denne gruppen så blir jeg glad, hvis det er 50 totalt blir jeg bekymret. Jeg er i hvert fall bekymret når tallet 23 blir publisert i en overskrift på NRK, uten at det andre blir nevnt i artikkelen om det var signifikant flere som døde ukene etter vaksinasjonen.

Da er det enten noen som skremmer offentligheten for å få oppmerksomhet eller noen som tilbakeholder viktige tall for å vie oss i falsk trygghet.


EUs smittevernbyrå ber om strengere tiltak mot mutasjoner

Smittevernbyrået ECDC ber europeiske land forberede strengere tiltak og øke vaksinasjonstempoet for å trappe opp kampen mot mer smittsomme koronavarianter.Ungarn går utenom EU – godkjenner russisk vaksine

Ungarn har gitt nødgodkjenning til den russiske koronavaksinen Sputnik V og AstraZenecas koronavaksine, som første land i EU.Verdensbanken sponser koronavaksinering i Libanon

Verdensbanken donerer drøyt 285 millioner kroner for å vaksinere over to millioner mennesker i koronarammede Libanon.


-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til meninger@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!