De som har bygd opp velferden i kommunen fram til 2018 blir nå satt på «gata». De siste årene har noen hatt mer behov for å få slått sammen kommuner til «store» Ålesund kommuner med den «bismaken» som det har blitt.

Hvor er eldreomsorgen og sikkerheten til de gamle som trenger sårt disse plassene? Hvor skal de være? Hvem skal pleie dem?

Kommunen har penger til å videreføre alle institusjonsplassene hvis de bruker «ostehøvelen» på rett plass og ikke bruker dette som en salderingspost for å oppnå andre mindre viktige prosjekter. Send de nytilførte kommunene tilbake så sparer vi mye penger på bla. mye administrative utgifter.

Det burde kanskje ha vært et uavhengig firma som forvaltet kommunen sin økonomi med en annen agenda på hva som er viktig og hva som er kjekt å ha.

Hvor er de politikerne som har eldreomsorg som en del av sitt program? Er det ikke på tide at alle de politikerne viser litt mellommenneskelige sider og står opp som Hans Kjetil Knutsen og slåss for de eldres rett til trygge omgivelser på omsorgsplasser.

Kanskje det er på tide med et eldreopprør her i kommunen.

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til meninger@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!