Lesarinnlegg av Frank Sve

«Reis deg opp innbyggjar!»

Reis deg opp, og stopp Møreaksen i Stortingsvalget 13. september.

Mot Møreaksen: Frp-fylkesleiar Frank Sve (her fotografert saman med Sylvi Listhaug).  Foto: Nils Harald Ånstad

Leserinnlegg

Det er du som innbyggjar i Møre og Romsdal som bestemmer, ikkje Høgre, SP og AP sine representantar her i fylket, som ikkje bryr seg eit kvidder om innbyggjarane!

Nasjonal transportplan vert vedteken i Stortinget, mot innbyggjarane her i fylket si meining.

Dette er sjølvsagt berre ein «plan» utan verken pengar eller realisme gjeldande Møreaksen, som sjølvsagt eit nytt storting etter valet styrer over.


Bredt flertall i transportkomiteen på Stortinget for å bygge E39 og Møreaksen

– Flertallet vil ikke ha omkamper

E39 fra Ålesund til Molde skal bygges. Fjordkryssingen skjer langs Møreaksen. E136 gjennom Romsdalen får Nye Veier ansvaret for.  Det er konklusjonen etter sju timers møte i Stortingets transportkomité mandag.  - Flertallet har ingen tanker om omkamper om Møreaksen, sier komitéleder Helge Orten. 


I gjeldande NTP vedteken i 2017 står mange prosjekt her i fylket til ein samla sum på 4,4 milliard Kr, og ikkje ein meter av dette er bygd fram til i dag.

Ikkje eit einaste bindande vedtak er gjennomført i statsbudsjett ang. Møreaksen, og det er du som innbyggjar som bestemmer om FrP igjen blir store nok i oppslutning, til enda ein gong kunne stoppe Møreaksen.

Romsdalsaksen eller framleis ferjer over Romsdalsfjorden er svaret, og dette er det du som innbyggjar som skal bestemme.

Reis deg opp, innbyggjar i Møre og Romsdal, stopp Møreaksen der du klart og tydeleg vise dette ved å stemme FrP i Stortingsvalget 13. september.


70 bedriftsledere på Sunnmøre: Fem vegprosjekt som er viktigere enn Møreaksen/Romsdalsaksen

– Vi har sovet i mange år her på Sunnmøre og stolt på at politikerne skulle ordne opp for oss. Det har ikke skjedd, og nå har vi våkna. Og det er ikke for seint.-------------------------------------------

Har du noko på hjartet? Send eit innlegget til meninger@smp.no.

Her finn du alt meiningsstoffet på smp.no!