Leserinnlegg av Roger Back

«Reiselivsakse»

Det er ikke bare næringsliv og lokal befolkningen som er opptatt av den framtidige kampen om å krysse Romsdalsfjorden.

Stor trafikk: Stappfull ferje på veg fra Molde til Vestnes. Et vanlig syn om sommeren.  Foto: OLAV SKJEGSTAD

Leserinnlegg

Sett fra et reiselivs perspektiv er det ingen tvil om at Romsdalsaksen er den foretrukne kryssingen, men også dagens ferge med hyppige avganger er noe reiselivet kan leve med.

Vi som jobber i reiselivet vet hva turisten ser etter og det er gjerne en spektakulær bro eller en fin fergetur til neste destinasjon i vårt vakre fylke! For turister er det også et kostnadsspørsmål å bevege seg i vårt fylke, men hva med muligheten for å sykle? Med lange undersjøiske tunneler tar vi denne flotte muligheten vekk.


Enighet om Nasjonal transportplan

Kan bli historisk vegsatsing for Nordvestlandet

Ny Strynefjellsveg, Møreaksen og opprusting av av E136. Nå stiller et bredt flertall på Stortinget seg bak disse prosjektene. Det viser innstilingen fra transportkomiteen på Stortinget.


«Selv jeg» som er representant for FrP skjønner at vi må ha noe å leve av etter oljen, reiselivet kommer da til å spille en enda viktigere rolle. Før du skal gå til valg denne høsten håper jeg at du legger årets Norgesferie til ditt eget flotte fylke.

Støtte opp om vårt eget reiseliv og ha en strålende sommer samt et godt valg!


Synspunkt

«Prøver de å skjule fakta?»

Er det panikk i Møreaksen-leiren ? Daglig leser vi innspill i avisene der Orten og co. kjemper med nebb og klør for å irettesette alle som kommer med negative påstander om Møreaksen.


-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til meninger@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!