Det er ikke nok med kollektivfelt, og gang og sykkelveier for å løse trafikkproblematikken i Ålesund. For det er ingen tvil om at vi trenger en opprustning av veinettet i fylket, og spesielt på Sunnmøre. Dessverre vil Høyre, Arbeiderpartiet og Senterpartiet prioritere Møreaksen fremfor E-39 Blindheim-Breivika, og E-136 Ålesund-Dombås. Dette er to av de viktigste strekningene for næringslivet og arbeidsmarkedet i regionen.

Lytter ikke

Bypakken og Møreaksen er bevis på at politikerne i Ålesund og Møre og Romsdal ikke lytter til innbyggerne. Fremskrittspartiet vil bygge veg fra Ålesund til fylkesgrensa, og utrede flytebru/fortsatt ferje på E-39.

Og hvem vet hva som vil skje med bompengesatsene som er planlagt i Ålesund dersom Arbeiderpartiet og Senterpartiet slipper til MDG i regjering? Det er bare å se hvordan det foregår i landets største byer, der MDG har fått spredd politikken sin.

Systematisk utdriving

Det blir der drevet en systematisk utdriving av folk som er avhengig av bilen. Fjerning av parkeringsplasser, bilfrie soner, piggdekkavgift, skyhøye bompenger, og rushtidsavgift er det som kan bli realiteten her, dersom venstresiden får spre Oslo-politikken sin til resten av landet.

Er det ett parti som spiller på lag med bilistene så er det Fremskrittspartiet. Vi kommer til å fortsette kampen mot symbolske klimatiltak som bare gjør det dyrere og vanskeligere for folk flest. Den 13. September kan du være med å avgjøre hvilken retning norsk politikk skal ta. Det er to alternativer: mer avgifter, eller mer veier. Hva velger du? Stem Fremskrittspartiet.