De tre kontraktene ble signert rett før nyttår og har en verdi på godt over 50 millioner kroner.

Leverer gangveger

Kundene som signerte kontrakter på gangvegleveranser fra Uptime er norske Island Offshore og Norside Supply i tillegg til italienske Marnavi Offshore.

Island Offshore har kjøpt en nyutviklet dieseldrevet gangveg som er tenkt montert på deres nybygg Island Venture.

– Designet og tekniske løsninger på denne gangvegen gjør at den lett kan flyttes mellom fartøy i selskapets flåte, noe som øker fleksibiliteten betraktelig, opplyser markedsdirektør Svein Ove Haugen.

Olje- og gassmarkedet

Gangvegen er i utgangspunktet tiltenkt olje- og gassmarkedet. Italienske Marnavi Offshore har kjøpt en Uptime 12 meter gangveg.

Marnavi har brukt denne type gangveg tidligere gjennom leasing, men ønsket nå å montere den som en fast enhet på deres fartøy Ievoli Ivory.

Følg Sunnmørsposten jobb og næringsliv på Facebook!

Vindmølleprosjekt

Siste kontrakten for 2015 ble inngått med Norside Supply, som vil montere gangvegen inkludert justerbar pidestall på en ombygget SOV (Service Operation Vessel) i charter for Statoil på et vindmølleprosjekt.

– At Island Offshore nå kjøper sin tredje Uptime gangveg i et vanskelig offshore marked gjør oss stolt og motivert for god kundeoppfølging og videre satsing både innen olje-, gass- og vindindustrien, sier salgs- og markedsdirektør Svein Ove Haugen i en pressemelding.

– Den beste tilbakemeldingen vi som leverandør kan få er at kunder som har brukt produktene og gangvegene vi leverer over tid, velger å kjøpe ytterligere Uptime gangveger, sier Haugen.

I 2015 var Uptime nominert til Nyskaperprisen.