Fem maritime selskap inn i samme bygg i Ålesund

Farstad Shipping inn i nytt kraftsenter på Skansekaia

Mandag er ca. 80 ansatte på plass i flunkende nye, lekre og funksjonelle lokaler i byens indrefilet på Skansekaia. Farstad Shipping har fått god drahjelp fra interiørarkitekter fra Iark i Oslo og ruster seg til å møte den nye tid med blanke ark.

På toppen Adm.dir. Karl-Johan Bakken skuer ut fra toppen i de nye lokalene på Skansekaia. Gleden over å flytte inn i nye lokaler dempes av kostnadskutt og nedbemanninger. Gammel tonnasje selges og selskapet rigges for å møte nye utfordringer. – Om ti år vet vi at verden har endret seg ganske mye. Vi ruster oss for å være i stand til å takle endringene, sier han.  Foto: Morten Hjertø

Næringsliv

Malurten i begeret er ytterligere nedskjæringer i løpet av februar. Markedet er skrapa.