Røsvik blir redaktør på Svalbard

– Jeg har fått drømmejobben, sier hun.

Ny redaktørjobb Hilde Kristin Røsvik ser fram til å prøve noe nytt: – Også må jeg vel lære meg å skyte, sier 52-åringen som starter i den nye jobben i juni.  Foto: Privat

Næringsliv

Hilde Kristin Røsvik (52) er ansatt som redaktør og daglig leder i Svalbardposten. Det skriver avisa på sine nettsider.

Hun storgleder seg til å starte i stillingen i juni: – Jeg har fått drømmejobben, sier hun entusiastisk.

– Jeg har vært der oppe og kjørt skuter og hundeslede, og sett hvor fantastisk naturen er. Samtidig er folket der sosiale og det er et godt samhold. Når jeg nå har fått voksne barn og har mulighet til å reise, kunne jeg rett og slett ikke la være å søke, forteller hun til smp.no.

Gjør som flere enn 25.000 andre - lik smp.no på Facebook

Sunnmøringen har vært journalist og redaktør i ulike medier, blant annet som enleder i lokalavisa Øy-Blikk og redaksjonssjef i NRK Møre og Romsdal i tre år. Nå kommer hun fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i I&M Kommunikasjon.

Røsvik blir den andre kvinnelige redaktøren i Svalbardpostens historie etter Mette Bleken.