– Kjøpet av majoriteten i Nordic Isoelementer AS vil gi økt konkurransekraft på Østlandet, skriver Vartdal i en pressemelding.

Gründer Frank Aaser vil opprettholde sin funksjon som daglig leder og utvikler for avdelingen.

Dobler kapasiteten

Nordic sin salgsorganisasjon samordnes med Vartdal Plast. Med dette dobler Vartdal sin kapasitet og vil kunne intensivere oppfølgingen av markedet, skriver selskapet som har hovedkontor på Vartdal i Ørsta.

Etter transaksjonen vil avdelingene innen forretningsområdet bygg være:

  • Vartdal (Møre og Romsdal)

  • Ualand (Rogaland)

  • Biri (Oppland)

  • Frogner (Akershus: Lager og logistikksenter

– Det etablerte samarbeidet med Løvolds Industri AS i Bodø er ytterligere forsterket, noe som sikrer tilstedeværelsen i Nordland, Troms og Finmark, skriver Vartdal.

– Grønne skiftet

Nordic sin porterfølje innen skreddersøm i Nordic Fundamenteringssystemer (prosjekttilpassede løsninger) har stort potensiale i Vartdals salgs- og distribusjonskanaler, mener Jan Endre Vartdal, daglig leder i Vartdal PlastindustriAS, ifølge pressemeldingen.

– Fleksibiliteten det gir oss til å møte det grønne skiftet ersvært interessant. Vi mener at energieffektivisering ogindustrialisering av byggeprosessen avhenger av å kunne endre segraskt og effektivt. Med Nordic med på laget evner vi å kunne møtedisse endringene.

<strong>Suksess:</strong> Dagleg leiar Jan Endre Vartdal i familebedrifta Vartdal plastindustri. Arkivfoto.