Norske Skipsverft: Flere verft finregner på jobber

Bransjeorganisasjonen Norske Skipsverft er fornøyd med en ordreinngang på 7,5 milliarder kroner. På Nor-Shipping på Lillestrøm knyttes nye kontakter.

Nye oppdrag Selv om det «bare» er en intensjonsavtale Ulstein verft offentliggjorde denne uka, er administrerende direktør Kristian Sætre og staben i full gang med planleggingen av oppdraget. Verftsdirektøren sier de har fått flere henvendelser under Nor-Shipping fra mulige kunder i nye marked. Så langt i år har norske verft fått 19 jobber til en verdi av 7,5 milliarder kroner.  Foto: Marius Rosbach

Næringsliv

Bare i løpet av denne uka har det kommet to verftsoppdrag til bedrifter på Nordvestlandet. Samtidig forteller flere verft at de finregner på en rekke nye jobber. Sammen med en ordreinngang på 7,5 milliarder kroner, tyder mye på at skipsbyggerne har lysere tider i sikte.