Nye kontrakter til Brunvoll

Kontraktene gjelder framdrifts- og manøvreringssystem til fiskerisegmentet.

Pelagisk tråler til Charisma Fishing som blir utstyrt med Brunvolls framdriftssystem. Illustrasjon: Karstensens Skibsværft 

Næringsliv

Brunvoll har sikret seg nye kontrakter til fiskefartøy og brønnbåt. Selskapet har signert kontrakter på framdrift-, manøvrering-, og kontrollsystem med det tyske selskapet Man D&T og Karstensens Skibsværtft i Danmark, som skal brukes til en pelagisk tråler, og med Aas Mek. Verksted som bygger brønnbåt for Sølvtrans.

Systemleveransen fra Brunvoll består av framdriftsanlegg med gir, propell, dyse, og komplett thrustersystem med elektriske drivemotorer og startere. Leveransen inkluderer også kontrollsystem for framdrift og manøvrering.

Ifølge ei pressemelding fra Brunnvoll er både Odd Tore Finnøy, direktør i Brunvoll, og Hallvard Pettersen, direktør i Brunvoll Volda, svært fornøyde med at Brunvoll hevder seg godt i kampen om kontrakter til fiskerisegmentet.