Konsernsjefen på veg ut - styret vurderer fleire grep:

Peikar ut ny kurs for Kleven

Samstundes som Kleven jaktar ny konsernsjef, antydar styreleiaren ny kurs.

På leiarjakt: Bankveteranen Leif Teksum (bildet) som leiar det nye Kleven-styret, seier det vil vere avgjerande med lokal tilknyting for ein ny toppsjef i Kleven. Konsernsjef Ståle Rasmussen uttalte i går at det var avgjerande å avklare framtida og få på plass nye eigarar, men at det no er naturleg med eit skifte. Rasmussen held fram i stillinga til ein ny sjef er på plass. Foto: NTB Scanpix 

Næringsliv

Kleven-konsernet i Ulstein har vore gjennom krevjande år med underskott og jakt på nye eigarar. Tysdag blei det klart at det også blir endringar i toppen, etter at konsernsjef Ståle Rasmussen og det nye styret «er einige om å starte ein prosess for finne Rasmussen sin etterfølgjar».