Ålesundere klatrer i Brødrene Dahl

Per Erik Strømmen fra Ålesund har gått inn i ledergruppen til Brødrene Dahl og en ny ålesunder går inn i stillingen som regionsjef på Nordvestlandet.

Nye stillinger: Sigurd Hoel (t.v.) er ny regionsjef på Nordvestlandet etter at Per Erik Strømmen er gått inn i ledergruppen i Brødrene Dahl.   Foto: Brødrene Dahl

Næringsliv

Per Erik Strømmen er ny markeds- og salgsdirektør for industri i Brødrene Dahl.

Konsernet har de siste årene satset mer mot den maritime bransjen og opprettet i 2016 BD Marine med kontor i Breivika. Strømmen har siden 2005 vært regionsjef for Nordvestlandet, og får nå ansvaret for industrisatsingen til hele konsernet både i Norge og internasjonalt.

Sigurd Hoel – også han fra Ålesund – går inn i stillingen som regionsjef på Nordvestlandet, med ansvar for 66 ansatte fra Kristiansund i nord til Førde i sør.

Brødrene Dahl har rundt 1500 ansatte og har omsatt for rundt seks milliarder kroner de siste årene. Konsernet ble etablert i Norge i 1917 og er eid av det franske industrikonsernet Saint-Gobain.


Satser maritimt fra Ålesund

Brødrene Dahl etablerer BD Marine som egen divisjon, for å trappe opp satsingen mot det maritime segmentet både nasjonalt og internasjonalt.

 

Leverer utstyr til nytt superskip

Brødrene Dahl Marine har kapret en kontrakt for levering av utstyr som skal om bord i det kommende flaggskipet til Island Offshore.