Næringsministeren møtte Rolls-Royce om salgsprosessen

Torbjørn Røe Isaksen ba spesielt om å få møte Rolls-Royce Marine sin ledelse i Ålesund for å snakke om det forestående salget av bedriften.

Privat møte: Pressen fikk lov til å ta bilde av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (midten) sammen med Rolls-Royce Marine-direktørene Asbjørn Skaro (t.h.) og Svein Kleven (delvis skjult) - før dørene ble lukket.   Foto: Marius Rosbach

Næringsliv

Startet havturné:

Se bilder fra næringsministerens besøk i Ålesund

Torbjørn Røe Isaksen var i Ålesund for første gang som næringsminister.

Under besøket til næringsministeren i Ålesund tirsdag tok han seg også tid til et privat møte med Rolls-Royce Marine for å bli oppdatert på salgsprosessen.

– Dette er en veldig viktig bedrift for den marine og maritime klynga her og det er en viktig bedrift for Norge. Nå er det selvfølgelig rene markedsvurderinger som vil avgjøre dette salget, men jeg er både opptatt av å holde meg informert. Og i den grad det er viktig for eventuelle kjøpere at Norge er offensive, satser på havnæringene og har politiske forpliktelser på området – så er jeg opptatt av å få fram det. Jeg er opptatt av arbeidsplassene og kompetansemiljøet, forteller Isaksen til Sunnmørsposten.