Reiarlag mellom 40 bedrifter på jobbmesse: – Vanskeleg å finne nye folk

Frøy Vest er mellom 40 bedrifter som stiller på jobbmesse i Ulstein. Trass høgre arbeidsløyse, har reiarlaget utfordringar med å skaffe nye tilsette.

Treng fleire tilsette: Dagleg leiar Joar Gjerde i Frøy Vest Rederi saman med Oddvor Follestad Hovden som er marknadskoordinator for Nav på Søre Sunnmøre. Reiarlaget som held til i Ulstein, treng fleire nye tilsette på fartøya sine.  Foto: Marius Rosbach

Næringsliv

Sjå heile lista over kva tilsette bedriftene treng i lenke under saka

40 bedrifter stiller på jobbmesse i Ulsteinvik torsdag og alle er på jakt etter fleire tilsette. Frøy Vest-reiarlaget driftar i hovudsak båtar som gjer serviceoppdrag for oppdrettsselskap. Joar Gjerde er dagleg leiar for denne delen av verksemda og har kontor i Ulsteinvik.