Jets satsar i stor global butikkmarknad

På få år har den landbaserte delen av verksemda til Jets Vacuum vekst seg større enn salet til sjøs. No tek Hareid-bedrifta sikte på ein global marknad som finst i alle butikkar. 

Opnar torsdag: Spar-butikken på Straumane i Ulstein har bygd om butikken og opnar torsdag med større kjølekapasitet og ferskvaredisk. Butikken vert den første på Hareidlandet med det nye løysinga frå Jets til å handtere kondensvatn. Til høgre går røret opp mot taket som samlar kondensvatnet. Frå venstre: Eileen Hareide Brandal (Jets), Espen Otlo (butikksjef), Øystein Djupvik (Jets), Steven Kompton (Rørlegger Svein Roppen) og Svein Arild Endal (Asko).   Foto: Marius Rosbach

Næringsliv

På få år har den landbaserte salet til Jets Vacuum vekse seg større enn salet av produkt til sjøs. No tek Hareid-bedrifta sikte på ein global marknad som finst i alle butikkar.