Pir Invest med Anja Solevågseide går inn i oppstartselskapet BagID

– Vil at dere skal lykkes

– Vår lidenskap er at dere skal lykkes, sa Anja Solevågseide i Pir Invest til en forsamling hovedsakelig av gründere på Næringsteft på NMK torsdag.

Ønsker å «gutse på»: Pir-ånda er fra gründer til gründer. Pir Invest er en gjeng med folk som har gått løypa. Vi ønsker å fortsette å gutse på med erfaring, kunnskap og kapital inn mot det nye næringslivet vi ønsker å bygge. Vår lidenskap er at andre – som dere – skal lykkes, sa Anja Solevågseide på Næringsteft på Norsk Maritimt Kompetansesenter.  Foto: Staale Wattø

Næringsliv

Solevågseide opplyser til Sunnmørsposten at investeringsselskapet Pir Invest har gått inn i oppstartselskapet BagID AS med fire millioner kroner og har en eierandel på i overkant av 20 prosent. Dette priser selskapet tett opp til 17 millioner kroner, ifølge gründerne.