MMC First Process med stor ordre fra Myklebust Verft

Selskapet skal levere en komplett pakke for fiskehåndtering og vannbehandling til et 4000 kubikkmeters nybygg for Sølvtrans.

Fra venstre: Tor Ove Stenersen, prosjektsjef i Sølvtrans, Jan Frågot, teknisk innkjøper for Myklebust Verft, Inge Jonny Hide, daglig leder for Myklebust Verft, Arnfinn Hide, salgssjef for Aquaculture MMCFP, Frank Edvard Vike, VP Sales Onboard and Aquaculture i MMCFP.  Foto: MMC First Process

Næringsliv

Det skriver MMC First Process (MMCFP) i en pressemelding. Ifølge selskapet er det lagt vekt på gode løsninger for fiskevelferd, vannbehandling, hygiene og høy kapasitet for alle funksjoner i båten som kan frakte alt fra smolt til slaktefisk.

– Det er viktig å beholde kunder og å videreføre erfaringer og det gode samarbeidet vi hadde sist med Sølvtrans og MMCFP, skriver Inge Jonny Hide, verftsleder hos Myklebust Verft, i meldingen.


Havyard har valgt kjøpere av MMC

Selger 75 prosent av aksjeandelen i selskapet.


Også MMCFP ser fram til samarbeid med Myklebust Verft.

– Det er stab med dyktige og motiverte medarbeidere i MMCFP som ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med Myklebust Verft og Sølvtrans, skriver Frank Edvard Vike og Arnfinn Hide i MMCFP.


Grunnleggeren vil kjøpe seg inn i MMC First Process

MMC-gründer Leif Gjelseth vil sammen med to alliansepartnere inn i budkampen for å kjøpe fiskeindustriutstyrsprodusenten MMC First Process AS.Kansellerer avtale om salg av MMC - har fått nytt og bedre bud

I april meldte Havyard Group at de selger seg helt ut MMC First Process AS. Nå kansellerer de avtalen, da det er kommet inn et bedre bud.