Får svenske eiere:

Brages bil blir til Bavaria

BMW-og MINI-forhandleren Brages bil på Digernes endrer navn til Bavaria Ålesund.

Brages Bil AS med salg av Mini og BMW, her fra åpningen av bilforretningen på Digernes tidligere i år. Konsernsjef Espen Digernes (t.v.) og daglig leder Johan Myklebust i Brages Bil AS. 

Næringsliv

I juni inngikk Bavaria Norge en avtale med Brages Holding om å kjøpe Brages bil Ålesund på Digerneset. BMW- og MINI-forhandleren endrer navn til Bavaria Ålesund, melder selskapet i en pressemelding.

Brages-gruppen blei etablert i 2002 og selger i dag omtrent 1.350 nye og brukte BMW-er og MINI-er i året, ifølge pressemeldingen.

– Bavaria, som nå ytterligere styrker sin posisjon som en ledende forhandler av BMW og MINI i Norge, gleder seg over å kunne ønske 49 ansatte velkommen, skriver selskapet.

Bavaria inngår i norske Hedin automotive, som igjen er et heleid datterselskap av den svenske giganten Hedin Bil AB, som i 2018 omsatte for mer enn 21 milliarder svenske kroner.

– Oppkjøpet er helt i tråd med våre vekstambisjoner for de neste årene. Vi har stor respekt for hva Brages har oppnådd. Det er et god drevet selskap med en kundesentrisk kultur og solide verdier, og er dermed en svært god match for Bavaria. Vi er sikre på at kundene vil dra fordeler av at to sterke partnerne nå slår seg sammen, og vi skal betjene dem på best mulig måte, sier Helge Ellingsen, administrerende direktør i Bavaria Norge.


Mer enn 100 biler på bilutstilling i Ålesund

City Auto Show på Skansekaia denne lørdagen.Brages åpnet fylkets største bilbutikk og verksteder på Digernes

Ruller inn i ny bilby

Brages har fått fylkets største bilforretning på Digernes. Mandag var det høytidelig åpning.