Teknologiselskap i Ålesund

Skal mer enn doble antall ansatte

Zegeba er klare for det neste steget.

Line Skarmyr (f.v), Merete Alnes Moestue, Jørn Klungsøyr og Bjørn Nogva skal etter planen få mange nye kollegaer i kontorlokalet de tar over i Breivika.  Foto: Kristoffer Antonsen

Næringsliv

– Den grunnleggende utviklingsfasen av plattformen er ferdig og vi går nå over i en ny fase med oppskalering og internasjonalisering. I løpet av de neste to årene ser vi fram til å ansette mange nye kompetente mennesker fra regionen vår, forteller Line Skarmyr, driftssjef i det lokale teknologiselskapet Zegeba som nå har vokst ut av lokalene sine i Breivika. Heldigvis står det 500 kvadratmeter ledig på andre siden av gangen. I oktober flytter de inn, og alle som ansettes skal ha tilhold her i Ålesund.